Канален климатик

Каналните климатици са подходящи за климатизация на офиси, хотели, ресторанти, частни домове и други видове обекти. най-често се вграждат в окачен таван, но не-рядко остават и видими в съвременните по-индустриални дизайни на помещенията. Основно тяхно предимство е, че могат да останат изцяло скрити в окачения таван и въздуха да се засмуква и подава през решетки. Обикновено препоръчваме канални климатици, когато се прави основен ремонт на помещенията и има достатъчна височина за развиване на въздухопроводната мрежа.

Позволяват подаване на пресен въздух в тях от вентилационната система, като по този начин се намалява боря на решетките на тавана и едновременно с това пресния въздух се подготвя в касетата, което осигурява по-добър комфорт.

При прoизводителите от висок клас всяка от четирите клапи може да се регулира индивидуално, за да се получи още по-добър комфорт.

Mitsubishi Heavy Industries имат патентован декоративен панел за своите компактни модели касети, който е с функция за превенция на течението.

Работим с пълната гама продукти на водещите производители в бранша: Mitsubishi Heavy Industries, DAIKIN, Fujitsu General, GREE

Можете да разгледате различни касетъчни климатици в каталозите на водещите производители в бранша:

Можете да изпращате вашите запитвания за цени на канални климатици на мейла, описан в контактите.

Ако имате каквито и да е въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

keyboard_arrow_up