Касетъчни климатици - Mitsubishi Heavy Industries

Касетъчните климатици са един от най-оптималните варианти за климатизация на офиси и други административни помещения. Подходящи са също за магазини и големи отворени площи. Те се монтират на тавана и разпределят въздушния поток равномерно в четири посоки. Това осигурява равномерно разпределение на температурата в цялото помещение.

Касетъчните климатици обикновено се предлагат с два размера на декоративния панел – 950×950 mm – които се използват предимно за по-големи помещения и компактни касетъчни тела, подходящи за вграждане в растерен окачен таван. Размера на вътрешното тяло на тези климатици е проектиран така, че да пасва идеално в растерен таван с размер 600 mm.

Повечето модели касети позволяват подаване на пресен въздух в тях от вентилационната система, като по този начин се намалява боря на решетките на тавана и едновременно с това пресния въздух се подготвя в касетата, което осигурява по-добър комфорт.

При прoизводителите от висок клас всяка от четирите клапи може да се регулира индивидуално, за да се получи още по-добър комфорт.

Mitsubishi Heavy Industries имат патентован декоративен панел за своите компактни модели касети, който е с функция за превенция на течението.

Работим с пълната гама продукти на водещите производители в бранша: Mitsubishi Heavy Industries, DAIKIN, Fujitsu General, GREE

Можете да разгледате различни касетъчни климатици в каталозите на водещите производители в бранша:

Можете да изпращате вашите запитвания за цени на касетъчни климатици на мейла, описан в контактите.

Ако имате каквито и да е въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

keyboard_arrow_up