Контрол на влажността

Нашата компания разполага със специалисти с дългогдишен опит в областта на контрола на влажността във всички сектори на индустрията и информационните технологии. Със своят висок професионализъм и експертиза сме си извоювали привилегията да бъдем ексклузивен представител на едни от световните лидери в областта – швейцарската компания Condair. Техните продукти са изцяло разработени и произведени в Европа и Канада и отговарят на най-високите стандарти за качество и иновации. Те задават тендециите в бранша в световен мащаб, за което притежават множество патенти и по този начин са спечелили признанието, както на своите клиенти, така и на своите конкуренти.

Нашата фирма заедно със специалистите от Condair може да предложи решение на всеки проблем свързан с контрола на влажността. Не се колебайте да изпращате Вашите запитвания, на които ще отговорим с удоволствие!

Condair RS

Резистивните овлажнители на Condair са изключително иновативни, без аналог на пазара, заради своята патентована система за управление на котления камък. Периодите между обслужванията са значително увелечени и същевременно самото обслужване…
Контрол на влажността, Овлажняване, Парни овлажнители
keyboard_arrow_up