Контрол на влажността

Нашата компания разполага със специалисти с дългогдишен опит в областта на контрола на влажността във всички сектори на индустрията и информационните технологии. Със своят висок професионализъм и експертиза сме си извоювали привилегията да бъдем ексклузивен представител на едни от световните лидери в областта – швейцарската компания Condair. Техните продукти са изцяло разработени и произведени в Европа и Канада и отговарят на най-високите стандарти за качество и иновации. Те задават тендециите в бранша в световен мащаб, за което притежават множество патенти и по този начин са спечелили признанието, както на своите клиенти, така и на своите конкуренти.

Нашата фирма заедно със специалистите от Condair може да предложи решение на всеки проблем свързан с контрола на влажността. Не се колебайте да изпращате Вашите запитвания, на които ще отговорим с удоволствие!

Разгледайте нашите ултразвукови овлажнители.

Condair RS

Резистивните овлажнители на Condair са изключително иновативни, без аналог на пазара, заради своята патентована система за управление на котления камък. Периодите между обслужванията са значително увелечени и същевременно самото обслужване…
Контрол на влажността, Овлажняване, Парни овлажнители
keyboard_arrow_up