SPA приложенията придобиват все по-голяма популярност сред хората като средство за отърсване от ежедневния стрес. Различни видове процедури свързани с излагането на тялото на високи температури и/или влажност са известни от хиляди години, като техният благотворен и здравословен ефект върху кожата и цялото тяло е безспорен. Преди тези процедури са били привилегия само на аристократите, но в наши дни те са все по-достъпни в различни обществени SPA центрове, а напоследък, все по-често, и в домашни условия. Поради тази причина, швейцарската компания Condair, която е лидер в продуктите за контрол на влажността, адаптира някои свои модели и разработи някои нови парогенератори за парна баня, които да са предназначени изключително за SPA приложения – парни душове, парни бани, различни типове сауни и др.

Парогенераторите за парна баня са на познатото първокласно ниво за марка и са подходящи както за обществени, така и за битови приложения като капацитетът им може да варира от 2 до 160 кг произведена пара за час. Освен това парогенератора за парна баня може да поема изцяло контрола върху съответния SPA обект – освен паропроизводството, те могат да се грижат и за осветлението, вентилацията, ароматизирането, отоплителни пейки, отоплителни стени и т.н. Всичко това може да бъде настройвано от елегантни активни дисплеи, които могат да бъдат инсталирани, както вътре в самото SPA помещение, така и извън него на разстояние до 1200м – например на рецепцията на SPA центъра. Те позволяват персонализиране както на самия дисплей с различни теми, така и на неговите рамки. Също така системите позволяват различни опции за отдалечен контрол – WEB, KNX, Modbus, LON и BACnet.

Изберете парогенератор за парна баня

Парогенератор за парна баня

Парогенератор за парна баня – какво представлява

Парогенератор за парна баня цена 4
Парогенератор за парна баня цена – Научете повече!

Парогенераторът за парна баня се използва за осигуряване на необходимата влажност в различните видове парни бани и сауни използвани в SPA. Парогенератора осигурява необходимата пара, която се подава чрез специални парни тръби в парната баня. За да бъде определено правилното количество пара парогенератора е снабден с управление и сензори, които измерват влагата и температурата в помещението. Управленията на съвременните модели парогенератор за парна баня имат възможност за контрол и на други системи – вентилация, осветление, ароматизация, подгрев на пейките и т.н.

Няколко важни причини защо да изберете парогенератор за парна баня от Condair

Независимо дали ви трябва парогенератор за парна баня за професионална, или за домашна употреба, швейцарската марка Condair е правилният избор. На изгодна цена вие ще получите следните предимства:

Причина 1 защо да изберете парогенератор за парна баня от Condair: За професионални и битови приложения

Швейцарската марка Condair е разработила доста уреди от категория „Парогенератор за парна баня“, които да могат да се използват и за професионални, и за битови приложения. Капацитетът на тези уреди варира от 2 до 160 кг произвеждана пара в рамките на час. В зависимост от предназначението на съответния парогенератор за парна баня, което сте планирали, може да изберете уред с нужния капацитет.

Причина 2 защо да изберете парогенератор за парна баня от Condair: Функция за пълен контрол

Парогенератор за парна баня цена 8
Парогенератор за парна баня – Свържете се с нас!

Condair предлага модели парогенератор за парна баня, които са способни изцяло да поемат контрола върху СПА обекта. Тоест да се грижат не само за паропроизводството в съответния обект, но също така и за вентилацията, осветлението, ароматизирането и т.н. Единната система за контрол ще ви позволи по-лесна работа и ще ви излезе по-изгодно откъм цена.

Причина 3 защо да изберете парогенератор за парна баня от Condair: Функция за контрол от разстояние

Закупувайки някой от иновативните контролери за парогенератор за парна баня на Condair, вие може да изберете къде да го инсталирате. Въпросният контролер за парогенератор за парна баня ще работи безупречно както в самото помещение, така и до 1200 метра извън него, примерно на рецепцията на вашия СПА център или хотел. Налице са също допълнителни функции за контрол от разстояние чрез WEB, Modbus, LON, KNX, BACnet.

За кого е подходящ парогенератор за парна баня?

Парогенераторите са идеални за тези, които търсят усещане за релаксация и терапия чрез пара. Те създават благоприятни условия за почивка и възстановяване, като поддържат балансирана влажност и температура в парната баня.

Парните бани са отличен начин за релаксация след интензивна тренировка, като облекчават мускулното напрежение и възстановяване. Те могат да бъдат полезни и за хора с дихателни заболявания, ревматични болки или сърдечни проблеми, тъй като подпомагат релаксацията и подобряват кръвообращението.

Парогенераторите са задължителен елемент в уелнес центрове, които предлагат професионални терапевтични процедури. Хората, които искат да добавят лукс и удобство към своя дом или хотелски обект, също често инсталират парогенератори във ваните си.

Кои са популярните серии парогенератор за парна баня на Condair?

Ще споменем три популярни серии парогенератор за парна баня на Condair, които вече са доста разпространени на пазара и у нас.

Популярна серия парогенератор за парна баня на Condair: Condair Sigma
Това е серията с най-опростените модели парогенератор за парна баня на Condair, предназначени за СПА помещения. Достатъчно ефективни са, за да изпълняват пълноценно приложението си в рамките на вашия бизнес, и то на изключително достъпна цена.

Парогенератор за парна баня цена 7
Парогенератор за парна баня цена от Climaset!

Популярна серия парогенератор за парна баня на Condair: Condair Omega
Това е серия резистивни овлажнители на Condair, използвани в СПА услугите. Те могат да работят както с необработена, така и с пречистена вода. Поставени в определена конфигурация, тези модели парогенератор за парна баня могат да контролират всички компоненти в СПА помещенията.

Популярна серия парогенератор за парна баня на Condair: Condair AT4D
Последната серия от модели парогенератор за парна баня от марката Condair, които ще ви представим, също притежават доста удобни екстри. Става дума за изключителни по своите характеристики електродни овлажнители, които са предпочитани в СПА сферата. Притежават специална функция за ограничаване на отлаганията от котлен камък. Тази екстра прави вашия парогенератор за парна баня лесен за обслужване и гарантира, че значително по-рядко ще има нужда от сервиз. За подобен парогенератор за парна баня ще трябва да платите по-висока цена, която обаче определено си заслужава.

Избор на парогенератор за парна баня – цената като фактор

Факторът „цена“ играе съществена роля при избора на парогенератор за парна баня. За да вземете правилно решение, трябва предварително да определите от какъв парогенератор за парна баня се нуждаете. Със сигурност може да намерите парогенератор за парна баня, който е достатъчно качествен, на сравнително ниска цена. Няма как обаче да очаквате този парогенератор за парна баня да притежава иновативните функции, споменати по-горе. В случай че желаете парогенератор за парна баня, с който да контролирате всичко от големи разстояния или който да е с функция за ограничаване на отлаганията, ще трябва да платите малко повече.

Защо да закупите парогенератор за парна баня от Climaset.net?

Причина 1 защо да закупите парогенератор за парна баня от Climaset.net: Водещите модели от всички серии на едно място

Парогенератор за парна баня 7
Парогенератор за парна баня – Изберете качеството!

В Climaset.net ще намерите водещите модели парогенератор за парна баня от всички споменати по-горе серии. Можете да си изберете дали желаете по-опростен или по-сложен механизъм, с повече или по-малко функции. Това са все актуални модели парогенератор за парна баня, произведени по последни стандарти и адаптирани към нуждите на съвременната СПА индустрия.

Причина 2 защо да закупите парогенератор за парна баня от Climaset.net: Конкурентна цена

Екипът на Climaset.net ви гарантира конкурентна цена за парогенератор за парна баня. Наясно сме с тенденциите в СПА индустрията и се съобразяваме с възможностите на родните бизнеси. В същото време се стараем да им предоставим максимално качествени и полезни за тях уреди. Не се колебайте да се обърнете към екипа на Climaset.net, когато търсите най-доброто съотношение между цена и качество, което да бъде най-изгодното за вас.

Причина 3 защо да закупите парогенератор за парна баня от Climaset.net: Пълно обслужване

Ние от Climaset.net ще Ви предоставим пълно обслужване по време на избора и закупуването на парогенератор за парна баня. Ние ще ви предоставим консултация, проектиране, доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на закупената техника и по този начин ще получите пълноценна употреба на закупения парогенератор за парна баня.

keyboard_arrow_up