Ние предлагаме всички видове отопление за битови, офис и индустриални нужди. Можем да предложим широка гама продукти, като работим с официалните представители на марките за България.

Напоследък все по-голяма популярност набират системите с подово отопление, тъй като те осигуряват изключителен комфорт при ниски експлоатационни разходи. Те могат да се съчетават с различни видове термопомпи и котли, а в някои случаи дори и с топлоподаване от Топлофикация.

Термопомпите въздух-вода стават все по-достъпни напоследък, което в съчетание с факта, че предлагат една от най-високите енергийни ефективности, ги прави предпочитани от много домакинства и фирми.  Друго голямо тяхно предимство е, че могат да осигурят както отопление през зимата, така и олхлаждане през все по-горещите летни дни.

Котлите на газ и пелети също придобиват по-широка популярност, тъй като дружествата за газификация непрекъснато разширяват своята мрежа, а за пелетите не е нужна специална инфраструктура и по този начин вече е много лесно всеки дом да получи евтино и екологично отопление на достъпни цени.

Очакваме Вашите запитвания за отоплителни системи, които можете да изпращате по всички възможни начини от страницата ни за Контакти!

Панелен радиатор FLASH 4N

Панелен радиатор FLASH 4N

Гамата на панелните радиаторите FERROLI се доставя в опаковка за предотвратяване на повреди при транспорт и монтаж. При производтството им е използвана водещата технология за производство на стоманени панелни радиатори…
Отопление, Радиатори, Панелни радиатори
keyboard_arrow_up