Пелетните котли са отличен избор, когато други източници на топлина освен твърдото гориво не са налични. Отоплението с пелети е икономично, екологично и едновременно с това е до голяма степен автоматизирано. Пелетните котли все повече се усъвършенстват и работата им става все по-надеждна и икономична. Ние предлагаме пелетни котли на италианския производител FERROLI. Гамата им обхваща котли от 22 kW до 48 kW.

Пелетен котел Ferroly

Кратко описание на пелетните котли на Ferroly:

SUN PELLET е нов чугунен модел котел на пелети. Пелетният комплект включва пелетна горелка на FERROLI SUN PN и контейнер за съхранение на пелетите.

Мощността на котела е в диапазон от 22 до 48 kW.

Мощноста на горелка SUN P7N e от 13 до 34 kW, а на SUN P12N от 30 до 55 kW.

Тялото на пелетния котел е произведено от висококачествени, издържащи на големи топлинни натоварвания и амплитуди чугунени ребра, свързани помежду си с нипели.

Специално оформените елементи на пелетния котел и доброто разпределение на газовете в камерата, и ниското съдържание на вода осигурява отличен топлообмен и ниска термична инерция.

Пелетните котли на “FERROLI“ са със здрава конструкция и висок коефициент на полезно действие и ниски нива на емисии на СО и NOx.

Контролният панел на котела се намира на самата горелка.

20 контролируеми параметъра на горелката.

Седмична програма.

Контейнер 195 л. или 350л. за по-рядко зареждане на съоръжението.

Съвременната концепция на котела, авангардната технология и качеството на конструкцията обезпечава неговата икономичност и надеждност.

Утвърден според Европейски стандарт за енергийна ефективност EN 303-5 и се предоставя намаление на кредита в размер на 20% по програмата за закупуване на нови енергоспестяващи съоръжения.

Пелетният комплект включва:

Чугунен котел „FERROLI“ SFL

Пелетна горелка FERROLI SUN P7N или SUN P12N

Пелетен контейнер с капацитет 195 л. или 350 л.

Пелетна горелка
keyboard_arrow_up