Климатик Mitsubishi Heavy Industries, серия Premium

Mitsubishi Heavy Industries – Premium

Mitsubishi Premium – най-популярният климатик на Mitsubishi Heavy industires. Тя предлага елегантен дизайн, изключително качество на изработка и много добри технически параметри.

Цени
  7000 Btu/h – 1579 лв
  9000 Btu/h – 1749 лв
12000 Btu/h – 2049 лв
18000 Btu/h – 2699 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Mitsubishi Heavy Industries - Premium titanium

Mitsubishi Heavy Industries – Premium – Contrast & Titanium

Най-популярният модел на Mitsubishi Heavy industires. Premium качество на добра цена. Предлагат се в три разцветки – бяло, бяло/черно и титаниево.

Цени
  7000 Btu/h – 1729 лв
  9000 Btu/h – 1899 лв
12000 Btu/h – 2199 лв
18000 Btu/h – 2849 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Климатик от серията Diamond на Mitsubishi Heavy Industries -

Mitsubishi Heavy Industries – Diamond

В серията Diamond са включни най-високия клас климатици на Mitsubishi Heavy Industries. Към елегантния дизайн и обичайното за марката премиум качество на изработка са добавени изключителни технически параметри, които правят…

Цени
  7000 Btu/h – 2549лв
  9000 Btu/h – 2859 лв
12000 Btu/h – 3222 лв
18000 Btu/h – 3999 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Климатик от серията Diamond+ на Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries – Diamond+

Серията Diamond+ на Mitsubishi Heavy Industries включва модели с висока мощност, които са подходящи за по-големи помещения. За разлика от повечето други производители, тук тези модели са съчетани и с…

Цени
21000 Btu/h – 3430 лв
24000 Btu/h – 4399 лв
30000 Btu/h – 5499 лв
36000 Btu/h – 6109лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Климатик от серията Console на Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries – Console

Серията Console включва моделите на Mitsubishi Heavy Industries, които са за подов монтаж. Със своите две клапи – долу ниско и най-горе, моделите от тази серия предлагат отличен комфорт и…


Цени

  9000 Btu/h – 2599 лв
12000 Btu/h – 2849 лв
18000 Btu/h – 3999 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Подови климатици
Mitsubishi Heavy Industries - Diamond - Contrast & Titanium

Mitsubishi Heavy Industries – Diamond – Contrast & Titanium

В серията Diamond са включени най-високия клас климатици на Mitsubishi Heavy Industries. Към елегантния дизайн и обичайното за марката премиум качество на изработка са добавени изключителни технически параметри, които правят…

Цени
  7000 Btu/h – 2699 лв
  9000 Btu/h – 3009 лв
12000 Btu/h – 3372 лв
18000 Btu/h – 4149 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Климатик от серия Smart Plus на Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries – Smart Plus

Серията Smart Plus е първата на Mitsubishi Heavy Industries, при която онлайн контролерите са интегрирани в климатика. По този начин можете да контролирате климатика си от всяка точка с интернет…


Цени

  7000 Btu/h – 1655 лв
  9000 Btu/h – 1823 лв
12000 Btu/h – 2119 лв
18000 Btu/h – 2778 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици

Климатик Mitsubishi

Защо винаги е добра идея да си вземете климатик Mitsubishi?

Климатик Mitsubishi 1
Климатик Mitsubishi – Какво трябва да знаем?

Ако си търсите климатик, който да работи максимално ефективно за затопляне или охлаждане на пространството, да разполага с множество допълнителни функции и да се използва за дълго време, винаги е добра идея да изберете климатик Mitsubishi (или климатик Mitsubishi Heavy, както още са известни уредите от тази марка). Вече десетилетия наред престижният японски бранд снабдява потребители и бизнеси по целия свят с първокласни климатични инсталации. Ето няколко причини и вие да заложите на климатик от тази марка за вашето домашно и/или офис пространство:

Причина 1 защо е добра идея да изберете климатик Mitsubishi: Пестене на енергия

Новите модели климатик Mitsubishi Heavy разполагат с редица полезни функции, които гарантират пестенето на енергия. В това число се включват функции за адаптивно управление с предсказване, при който климатизаторът автоматично определя режима на работа и настройките на температурата, възможности за преминаване на икономичен режим, за активиране посредством сензор за движение и т.н. Закупуването на климатик Mitsubishi 12ка например е инвестиция, която ще ви помогне да спестите доста сериозни количества електроенергия и да намалите размера на битовите си сметки.

Причина 2 защо е добра идея да изберете климатик Mitsubishi: Прецизен контрол върху въздушния поток в стаята

Благодарение на своя климатик Mitsubishi Heavy вие ще можете да осъществявате прецизен контрол върху въздушния поток в стаята. Почти всички нови модели климатик Mitsubishi Heavy разполагат със специална Jet технология, чиято функция е да гарантира, че въздушният поток е безшумен и равномерен във всички части на стаята. Освен това имате възможност във всеки един момент да насочвате въздухоразпределителните клапи в хоризонтално или пък във вертикално направление. Прецизната настройка на посоката на въздушния поток позволява на клиента да се чувства максимално комфортно в помещението и да няма никакви проблеми със схващания или простудявания.

Причина 3 защо винаги е добра идея да изберете климатик Mitsubishi: Функции за почистване на филтри

Възможността за осъществяване на такъв тип операции е още едно преимущество, което климатик Mitsubishi Heavy ви гарантира. Сред примерите за подобни функции на климатик Mitsubishi Heavy са самопочистващата функция, функцията за ликвидиране на неприятните миризми от въздуха в помещението, функцията на алерген-деактивиращата система и т.н. Посредством тези операции, от една страна, ще поддържате отлично състояние на филтрите на вашия климатик Mitsubishi 12ка например, а от друга – ще получавате свеж въздух и приятна атмосфера в стаята.

Причина 4 защо винаги е добра идея да изберете климатик Mitsubishi: Функции за допълнителен комфорт и удобство

Климатик Mitsubishi 2
Климатик Mitsubishi – Разгледайте при нас!

Функциите за допълнителен комфорт и удобство на новите модели хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy помагат на клиента да се чувства чудесно в своето лично или офис пространство. Сред тези функции са режимът за максимално бързо постигане на желаната температура, тихият режим, функцията за поддържане на подходяща температура през нощта, функцията за автоматично включване и изключване, за запаметяване на определен режим и др. Благодарение на тези функции на хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy ще почувствате пълен комфорт и ще работите с уреда изключително бързо и лесно.

Причина 5 защо винаги е добра идея да изберете климатик Mitsubishi: Други полезни функции

Новите модели климатик Mitsubishi Heavy притежават и други уникални функции, които повишават тяхната полза за потребителите. Като примери за такива функции на климатик Mitsubishi Heavy можем да посочим функцията за автоматично рестартиране, функцията за самодиагностика, за автоматично премахване на натрупаната скреж и т.н. Важно е да отбележим, че тези функции са приложими не само за моделите хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy, които се считат за най-висок клас и най-усъвършенствани функции. Подобни функции са налице при почти всички нови модели климатик Mitsubishi Heavy.

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy – допълнителни функции и екстри

Разбира се, ако си закупите хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy, вие ще получите още повече функции и екстри. Сред екстрите на един такъв климатик Mitsubishi Heavy могат да бъдат наличието на сензори за стайна температура и влажност, на Wi-Fi модул, на функция за заключване на уреда за деца и т.н. Тоест инвестирайки в хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy, вие наистина ще си осигурите уред с добавена стойност. Ще получите хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy, който бихте могли да използвате във всяка една ситуация спрямо вашите нужди. Ето защо покупката на такъв модел климатик Mitsubishi Heavy действително си заслужава.

Цени за климатик Mitsubishi Heavy – какво трябва да знаете?

Климатик Mitsubishi 3
Климатик Mitsubishi – Доверете се на качеството!

По отношение на предлаганите на пазара модели на климатик Mitsubishi Heavy можете да сте уверени, че ще получите оптимално съотношение между цена и качество на уреда. Брандът може да ви предложи различни цени за климатик Mitsubishi Heavy. Има модели, които са с множество допълнителни екстри и режими. Ако заложите именно на тях, ще ви се наложи да платите по-високи цени за климатик Mitsubishi Heavy. Произвеждат се също модели, чийто приоритет е да предложат на клиента достатъчно достъпни цени за климатик Mitsubishi Heavy, но при спазване на заложените стандарти за качество. Така че вие сами трябва да прецените какъв точно уред ви е нужен и какви разходи за климатик Mitsubishi Heavy сте готови да заплатите.

Няколко важни причини защо да се насочите към Climaset.net при покупка на климатик Mitsubishi Heavy

Причина 1 защо да се насочите към Climaset.net при покупка на климатик: Най-реномираните и актуални серии и модели
Ние от Climaset.net ви предлагаме най-реномираните и актуални серии и модели климатик Mitsubishi Heavy. От нас може да закупите както хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с всички желани екстри, така и уреди на по-достъпни цени.

Причина 2 защо да се насочите към Climaset.net при покупка на климатик: Конкурентни цени
Винаги се стремим да предложим на клиента максимално конкурентни цени за климатик Mitsubishi Heavy. Цените за климатик Mitsubishi Heavy са изцяло съобразени с българския пазар и потребители. Ако търсите оптималното съотношение между цени за климатик Mitsubishi Heavy и качество на уреда, Climaset.net е правилното място.

Причина 3 защо да се насочите към Climaset.net при покупка на климатик: Пълно и качествено обслужване
Закупувайки желания уред от Climaset.net, вие можете да заявите и пълно обслужване, което включва инженеринг, доставка, монтаж, сервиз и други услуги. Помнете, че екипът на Climaset.net е винаги на ваше разположение и не се колебайте да се свържете с нас!

keyboard_arrow_up