Климасет ООД се занимава с проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на системи за отопление, климатизация, вентилация и контрол на влажността.

Фирмата е създадена 2012 година и от тогава насам предлага цялостни и качествени решения в областта на инсталациите за поддържане на климата.

Нашата дейност

Фирмата е официален вносител на висококачествени професионални овлажнители, професионални влагоуловители на швейцарската компания Condair, както и на финландската фирма Danvex. В гамата на тези производители влизат и пароовлажнители за баня и сауни, както и ултразвукови овлажнители.

Проектираме и изграждаме всички типове климатични инсталации – битова климатизация, централна климатизация, VRF системи, прецизна климатизация, като сме официални инсталатори на следните марки климатици

Климатици Mitsubishi Heavy
Климатици Daikin
Климатици Fujitsu General
Климатици Toshiba
Климатици GREE
Rittal
Stulz

Ние сме партньори на някои от най-големите производители на термопомпи, в това число:

Термопомпи Viessmann
Термопомпи Mitsubishi

В областта на радиаторите за отопление, работим с качествени италиански производители. Предлагаме следните типове продукти:

Алуминиеви радиатори на италианските производители Ferroli и Faral.
Дизайнерски радиатори на италианския производител – Cordivari.
Водно подово отопление на Veiessmann и Henco и KAN

Ние имаме богат опит в проектирането и изграждането на системи за прецизна климатизация – като работим с техниката на Rittal и Stulz. Предлагаме цялостен дизайн на центрове за данни, вкл. анализ на съществуващото състояние, проектни решения, изграждане и поддръжка, както на климатичните инсталации, така и на електроинсталацията, дизелови агрегати, пожаро известяване и гасене, физическа сигурност. Проектирани и изградени над 15 центъра за данни и обща охладителна мощност над 1.2 MW.

keyboard_arrow_up