Термопомпени системи

Viessmann е един от най-големите и водещ производител на оборудване за отопление. Термопомпени системи на Viessmann се отличават с високо качество и надеждна работа. Предлагат се в мощности от 3.2 до 17.1 kW.

Предлагат се в две серии:

  • VITOCAL 100-S и 111-S, които са със стандартни външни тела
  • VITOCAL 200-S и 222-S, които са с ниско шумови външни тела с висока ефективност

Всеки от вариантите може да бъде с бойлер и вътрешно тяло в една обща единица, както и като независими тела.

Можете да изпращате вашите запитвания за цени на термопомпените системи на мейла, описан в контактите.

Ако имате каквито и да е въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

Термопомпени системи Viessmann

Термопомпа Viessmann – повече за марката

Термопомпа viessmann 1
Термопомпа viessmann – Какво трябва да знаем?

Когато ви представяме преимуществата на една термопомпа Viessmann, няма как първо да не отбележим, че става въпрос за водещ бранд по отношение на производството на отоплителни системи в глобален мащаб. Компанията предлага уреди с доказано качество, които (и по мнения на самите потребители) напълно отговарят на очакванията на съвременния потребител за качество, комфорт и устойчивост. По разработването на отделните уреди на Viessmann, в това число и термопомпа Viessmann, работят опитни специалисти, чиято задача е непрекъснато да внедряват нови подобрения в процеса на производство. Така че може да разчитате на това, че закупената термопомпа Viessmann ще бъде с върховно качество и модерни функции, които да са ви от полза.

Термопомпа Viessmann от типа въздух-вода

Ако заложите на термопомпа Viessmann от типа въздух-вода, значи сте се спрели на най-разпространения вариант термопомпа в днешно време. Причините това да е така са много – от ефективността до комфорта за потребителя. Термопомпата подгрява водата, като използва идващата от въздуха енергия. Външното тяло на вашата термопомпа Viessmann от типа въздух-вода ще бъде почти същото като това на стандартния климатик. Можете да изберете измежду мощности от 3.2 до 14.7 kW. Има възможност бойлерът и вътрешното тяло на съответната термопомпа Viessmann от типа въздух-вода да бъдат слети, както и да са две отделни и независими тела. Термопомпа Viessmann е оборудвана и с външни тела, които гарантират максимално нисък шум, без да понижават ефективността на тяхната работа.

Термопомпа Viessmann вода-вода

В случай че предпочетете термопомпа Viessmann от типа вода-вода, енергията за топлина ще идва от температурата на подпочвените води, която целогодишно е около 10˚C. За разлика от температурите, които сме свикнали да наблюдаваме навън, тези на почвата и на подземните води са общо взето постоянни през цялата година. Така че източникът ви на енергия ще бъде винаги активен. Друг е въпросът дали инвестирането в термопомпа от типа вода-вода е икономически изгодно, вземайки предвид първоначалната инвестиция и разходите, необходими за поддръжка. Това зависи от спецификите на сградата, нейната локация и други фактори. Преди да си поръчате термопомпа вода-вода, е препоръчително да се посъветвате със специалист.

Кои са преимуществата на термопомпа Viessmann?

Термопомпа viessmann 2
Термопомпа viessmann – Доверете се на качеството!

Независимо дали говорим за модели от типа въздух-вода или вода-вода, закупуването на термопомпа Viessmann си има своите преимущества. Те се дължат на технологиите, използвани от реномирания бранд, и на функциите, които е внедрил в уредите си. Ето кои са те:

Преимущество 1 на термопомпа Viessmann: Енергоспестяване
Всички модели термопомпа Viessmann са ориентирани към спестяването на енергия. Тоест те няма да увеличат осезаемо енергийните ви разходи, нито пък размерите на битовите ви сметки. А и ще ви позволят да дадете приноса си за опазване на околната среда.

Преимущество 2 на термопомпа Viessmann: Безшумен режим на работа
Работата на вашата термопомпа Viessmann ще бъде достатъчно безшумна, за да не притеснява нито вас, нито съседите ви. По-горе вече споменахме, че може да поръчате външно тяло за термопомпа Viessmann, което е още по-тихо от стандартните за тази марка. То ще ви свърши доста ефективна работа, без въобще да го забелязвате. Термопомпите от серията Vitocal 200 на Viessmann са едни от най-тихите на пазара.

Преимущество 3 на термопомпа Viessmann: Устойчивост
Всеки модел термопомпа Viessmann се характеризира с високо качество и изработка. Използваните материали гарантират устойчивостта му във времето. Благодарение на тази устойчивост инвестицията ви в термопомпа Viessmann ще бъде изцяло оправдана. Вие ще може да използвате въпросната термопомпа Viessmann дълго време, без да срещате проблеми с нейната функционалност.

Преимущество 4 на термопомпа Viessmann: Комфорт
Закупената термопомпа Viessmann ще ви осигури комфорт в ежедневието. Всеки модел е оборудван с контролери, чиито механизми са изключително опростени и могат да се използват дори от потребители, които не са толкова навътре с модерната техника. Чрез въпросните контролери ще осъществявате контрол върху настройките на термопомпа Viessmann, така че тя да работи оптимално.

Как правилно да използвате вашата термопомпа Viessmann?

Термопомпа viessmann 3
Термопомпа viessmann – Свържете се с нас!

Правилното използване на термопомпа Viessmann поддържа оптималната работа на системата и ви осигурява комфорт и икономия. Винаги се съобразявайте с инструкциите на производителя и се консултирайте с професионалист, ако имате въпроси или нужда от поддръжка. Ето няколко важни стъпки и съвети за използване на термопомпата Viessmann.

Прочетете инструкция за експлоатация на уреда. В нея ще откриете както основните настройки, така и много допълнителни функции, които могат да ви бъдат полезни.

Поискайте инсталатора на вата термопомпа Viessmann да ви обясни основните настройки, как работи термопомпата, от къде се допълва инсталацията.

Използвайте настройките за температурата според вашия комфорт и нужди. Производителят предоставя удобни и лесни за употреба контролни панели.

Направете график за редовна поддръжка и обслужване на вашата термопомпа Viessmann от професионалисти. Това ще гарантира нейната дълготрайност и ефективност. Препоръчваме веднъж годишно наш екип да преглежда термопомпата, да почиства външното тяло и водния филтър.

Ако срещнете проблеми или съмнения при използването на термопомпата, консултирайте се с лицензиран техник или инженер от Viessmann за подкрепа и съвети.

Защо да изберете термопомпа Viessmann от Climaset.net?

Причина 1 защо да изберете термопомпа Viessmann от Climaset.net:
Ние от Климасет ООД сме доверен партньор за доставка и монтаж на термопомпи Viessmann. С времето ние сме доказали, че инсталациите, които изграждаме са функционални и ефективни и отговарят на високите изисквания на Viessmann.

Причина 2 защо да изберете термопомпа Viessmann от Climaset.net: Цялостно и адекватно инженерно решение.

Ние от Climaset.net предлагаме не просто термопомпа Viessmann, а цялостна инсталация, която да ви осигури комфорт, нисък разход на енергия и удобна експлоатация. Доброто инженерно решение при изграждането на термопомпени системи на практика.

Термопомпа viessmann 4
Термопомпа viessmann от Climaset

Причина 3 защо да изберете термопомпа Viessmann от Climaset.net: Пълно обслужване
В допълнение към поръчката на термопомпа Viessmann, може да заявите и пълно обслужване от Climaset.net. Това означава, че при закупуване на уреда ние ще се погрижим за нейната доставка, монтаж, сервиз и поддръжка. Екипът на Climaset.net винаги ще бъде на разположение, за да се погрижи за вашето спокойствие и за това да нямате никакви проблеми със закупената термопомпа Viessmann.

Екипът на Climaset.net е подбрал за вас най-добрите съвременни системи за климатизация и отопление. Системи, които ще ви предоставят ежедневен комфорт на цени, съответстващи на финансите ви и на средствата, с които разполагате.

Ако имате допълнителни въпроси или се интересувате от цената на термопомпа Висман, не се колебайте да се свържете с нас по телефона или да направите запитване за цена на термопомпа Висман по имейл, посочен в контактите.

keyboard_arrow_up