Серия Sensira на Daikin

Daikin – Sensira FTXC

Моделите от серията Sensira са най-бюджетните от всички модели на Daikin. Те са с много добро качество на отлична цена. Подходящи са най-вече за охлаждане и за помощно отопление през…


Цени

  7000 Btu/h – 1211 лв
  9000 Btu/h – 1275 лв
 12000 Btu/h – 1368 лв
18000 Btu/h – 2196 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Климатик Daikin Sensira за отопление и охлаждане

Daikin – Sensira FTXF

Моделите от серията Sensira FTXF са едни от най-поулярните от тези на Daikin, тъй като съотношението между цената и техническите параметри е отлично.

 

Цени
  7000 Btu/h – 1613 лв
  9000 Btu/h – 1760 лв
 12000 Btu/h – 1896 лв
16000 Btu/h – 2279 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Климатик от серията Comfora на Daikin

Daikin – Comfora FTXP

Серията Comfora на Daikin съдържа модели, които са следващо ниво в климатичната техника спрямо двете по-бюджетни серии на марката. При тях ясно личи традиционното за Daikin качество съчетано с много…

Цени
  7000 Btu/h – 1918 лв
  9000 Btu/h – 2040 лв
 12000 Btu/h – 2258 лв
18000 Btu/h – 3561 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Климатик Daikin - Perfera

Daikin – Perfera FTXM

Моделите от серията Perfera на Daikin са първокласни климатици с висока енергийна ефективност, ниски нива на шум и богат набор от функции и опции.

 

Цени
  7000 Btu/h – 2537 лв
9000 Btu/h – 2713 лв
12000 Btu/h – 3029 лв
16000 Btu/h – 3882 лв

Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Климатик Daikin Stylish за отопление и охлаждане

Daikin – Stylish FTXA

Когато говорим за изключителен дизайн съчетан с отлични технически параметри в климатичната техника, то неоспорим лидер са представителите на серията Stylish на Daikin.

Цени – (White)
  7000 Btu/h – 3377 лв
  9000 Btu/h – 3564 лв
 12000 Btu/h – 4181 лв
18000 Btu/h – 4912 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици
Подов климатик Daikin Perfera за отопление и охлаждане

Daikin – Perfera FVXM

Подовите модели от серията Perfera на Daikin са едни от най-добрите в своя сегмент като предлагат множество иновации, които не са налични при други производители и изключителни технически параметри.

Цени 
 
  9000 Btu/h – 3289 лв
 12000 Btu/h – 3518 лв
18000 Btu/h – 5199 лв
Детайли – >

Климатизация, Битова климатизация, Подови климатици
Климатик Daikin - Emura черен

Daikin – Emura FTXJ

Моделите от серията Emura са едни от най-стилните и елегантни не само в гамата на Daikin, а като цяло в целия сегмент на климатичната техника.


Цени – (White)

  7000 Btu/h – 3692 лв
  9000 Btu/h – 3907 лв
 12000 Btu/h – 4547 лв
18000 Btu/h – 5411 лв
Детайли – >

 

Климатизация, Битова климатизация, Стенни климатици

Климатици Дайкин

Климатици Дайкин – повече за марката

Климатици Дайкин 12 1
Климатици Дайкин 12 – Научете повече!

Когато говорим за климатици Дайкин, трябва да подчертаем, че това е една от водещите марки за климатични системи в световен мащаб. Марка, основана в Япония и носеща всички белези на японското качество и прецизност. При покупка на климатици Дайкин потребителят знае, че цената, която му предстои да заплати, наистина си заслужава. За потребителите винаги е важно какво получават в повече, когато купуват климатик от реномирана марка като Дайкин.

Какво ще получите в замяна на обявените цени за климатици Дайкин?

На първо място, бихме посочили качество и икономичност при работата на различните модели климатици Дайкин, модерен външен вид и допълнителни функции за повишаване ефективността на уреда.

Какво ще получите в замяна на обявените цени за подови климатици Дайкин: Широка продуктова гама

Едно от основните предимства на продуктовата гама климатици Дайкин е огромното разнообразие от модели. Дайкин предлагат климатик за всеки вкус и всеки джоб. От стандартни модели, през такива с уникална визия и енергийна ефективност, до един от най-високотехнологичните климатици на пазара, който може да контролира освен температурата и влажността в помещението и също така да нагнетява свеж въздух. Марката предлага както, стенни, така и подови климатици, а за офис приложения, могат да бъдат избирани и касетъчни и канални климатици Дайкин. Така че, ако сте готови да заплатите цената за климатиците Дайкин, то ще получите модел, който ще ви удовлетворява напълно.

Какво ще получите в замяна на обявените цени за климатици Дайкин: Качество

Инверторни климатици Дайкин 3
Инверторни климатици Дайкин – Обадете се сега!

Дайкин е една от най-старите марки за климатици в света. Марката се е наложила в световен мащаб като един от лидерите в бранша благодарение на високото качество на предлаганите климатици. Същевременно Дайкин са едни от най-големите иноватори в климатичната техника и имат множество патенти за своите климатици.

Какво ще получите в замяна на обявените цени за климатици Дайкин: Енергийна ефективснот

Освен качествени, съвременните климатици Дайкин са и много икономични. Особено при по-високия клас климатици на марката, енергийната ефективност е на много високо ниво, което се отразява директно на сметките за електроенергия. Това прави климатиците Дайкин изключително изгодни в дългосрочен план. Така че заплатените цени за климатици Дайкин означават спестени разходи за в бъдеще.

Какво ще получите в замяна на обявените цени за климатици Дайкин: Модерен външен вид

Характерна черта на климатиците Дайкин е техният модерен външен вид. Срещу заплащането на обявените цени за климатици Дайкин ще получите уреди с елегантен дизайн, като част от моделите се предлагат в различни цветове, което ги прави подходящи за всяко помещение. Тоест заплащайки обявените цени за климатици Дайкин, вие ще инвестирате и в отличния вид и хармоничната атмосфера на вашия дом.

Какво ще получите в замяна на обявените цени за подови климатици Дайкин: Допълнителни функции

Допълнителните функции са внедрени с цел повишаване ефективността и комфорта. Една от важните екстри на климатиците Дайкин са специалните филтри с функция за пречистване на въздуха, които ще освободят въздуха във вашия дом от редица вредни частици и неприятни миризми и ще го направят по-здравословен. Подобни допълнителни функции означават, че заплащането на обявените цени за климатици Дайкин е инвестиция във вашето здраве и това на близките ви.

Цени за климатици Дайкин – от какво зависят те?

Климатици Дайкин цени 10
Климатици Дайкин цени – От какво зависят?

Когато говорим за цените за климатици Дайкин, те зависят от различни фактори:

  • Едни от основните фактори при ценообразуването на климатиците Дайкин са традицията и високото качество, което е наложила марката през годините. Климатиците Дайкин са известни със своята надеждност и влагането на качествени материали в процеса на производство, така че при заплащането на цената за климатик Дайкин, потребителят да получи продукт, който да удовлетвори неговите изисквания и да му служи дълго.
  • Друг много важен фактор при определяне на цената на климатиците Дайкин е тяхната енергийна ефективност. За да бъде един климатик с по-висока енергийна ефективност, то в него се влагат различни технологии, които съответно повишават неговата цена. Така че за да получите по-висока енергийна ефективност от своя климатик Дайкин, то трябва да платите съответната цена.
  • Дизайнът на вътрешните тела на климатиците Дайкин също е важен фактор, който влияе на цената. Дизайнерските серии включват множество варианти на мощности и цветове, които от своя страна се произвеждат в по-малки серии и това повишава тяхната цена. Ако искате в домът ви да бъде инсталиран уред с отличаващ се дизайн, различен от масовите модели, то трябва да платите цената на съответния климатик Дайкин.
  • Монтажът на климатика е сложна работа, която изисква персонал с висока квалификация и богат опит, за да получи потребителят качествена услуга. За да бъде вашият климатик Дайкин подбран и монтиран качествено, то трябва да сте готови да заплатите и за тези услуги. Това, разбира се, се отразява на крайната цена, която ще заплатите за съответния климатик Дайкин

Климатици Дайкин от Climaset.net – няколко причини да изберете нас

Климатици Дайкин цени 1
Климатици Дайкин цени – Свържете се с нас!

Конкурентни оферти – Climaset.net ви гарантира конкурентни цени, независимо дали търсите цени за инверторни климатици Дайкин 12, за подови или пък за друг тип уреди от марката. Нашата ценова политика е адекватна на българския пазар и позволява на всеки да се сдобие с първокласни уреди за климатизация. Сравнявайки предлаганите от Climaset.net оферти за климатици Дайкин с тези при други търговци, ще се уверите, че ние сме правилният избор.

Актуални модели – екипът на Climaset.net обновява постоянно продуктовата си гама. Заплащайки обявените от нас цени за климатици Дайкин, може да бъдете сигурни, че си купувате уред по последен стандарт. Уред, който отговаря на съвременните критерии за качество и ефективност и който притежава редица иновативни и полезни функции. Последното важи в пълна степен независимо дали ви предстои да заплатите цени за стенни инверторни климатици Дайкин 12, подови климатици Дайки или за друг тип климатици на марката. Доверете се на Climaset.net, защото ние сме на ваша страна и подбираме за вас само най-доброто – това, което наистина ще ви удовлетвори и ще превърне вашия домашен комфорт в истинско блаженство.

Пълно обслужване – нашата компания предлага също така пълно обслужване. Това означава, че към покупката на стенни и подови климатици Дайкин е възможно да се добавят услуги за тяхната доставка на място, за монтажа им, както и за необходимите впоследствие гаранционен и извънгаранционен сервиз и поддръжка. Разбира се, за целта няма да е достатъчно да заплатите стандартните цени за инверторни климатици Дайкин 12 например. Към тях ще бъдат добавени и тарифите на съответните допълнителни услуги. Това обаче няма защо да ви притеснява, тъй като въпросната тарифа е достъпна за всеки. Така че смело си поръчайте от нас уредите, които са ви нужни.

Стенни и подови климатици Дайкин – отлично съотношение между цени и качество

Климатици Дайкин цени 4
Климатици Дайкин цени от Climaset

Едно от ключовите предимства е тяхната ефективност. Те осигуряват равномерно разпределение на топлината или студа в помещението, като същевременно консумират минимално количество енергия. Това води до по-ниски енергийни сметки и по-малко натоварване на околната среда.

Освен това климатиците Дайкин са на разумни цени и са изключително тихи и незабележими, което ги прави идеални за спални, холове и офиси. Техният съвременен дизайн и компактни размери позволяват лесно интегриране в различни интериорни стилове.

Когато става въпрос за съотношението между цени и качество, всички стенни и подови климатици Дайкин се предлагат на конкурентни цени, като същевременно предоставят изключителна надеждност и дълъг живот. Избирането на Дайкин означава инвестиция в продукт, който ще ви осигури комфорт години наред.

Climaset.net е най-подходящото онлайн пространство за всеки човек, който си търси качествени уреди за климатизация на жилище, офис, ресторант и всякакъв друг обект. Доверете ни се, за да получите желаното качество, без да се налага да надвишавате определения бюджет!

keyboard_arrow_up